9/16/2013

Naimisiin 2014

Blogissa suuressa osassa tulee luultavasti olemaan kauan odotetut häät. Kielon päivänä 2014 pitäisi siis mennä naimisiin!


Kihloihin mieheni kanssa menimme loppukesästä 2012. Yleensä olen aikamoinen etsivä ja yllätykset eivät pysy minulta salassa, mutta tässä mies onnistui. Hän oli järkännyt pienen irtioton arjesta -ravintola ja kesäteatteri illan. Teatterissa emme käy juuri ollenkaan. Nyt oli kuitenkin niin kehuttu kesäteatteri, että harmittelin juuri muutama päivä ennen tuota iltaa ettemme kerennyt kesän aikana käymään. Taisin katsoa lippujakin, mutta mies ei innostunut. Koska oli jo järjestänyt kaiken!

Tuona päivänä mies tuli töiden jälkeen kotiin ja ilmoitti että lähtö n. tunnin päästä -valmistauduhan. Okei, kyllähän tässä vaiheessa arvasin että oliskohan sormus sormessa illan päätteeksi. (Olihan sitä odotettu ja sormuskin jo katsottu.) Yhteisiä vuosia oli tuolloin jo kahdeksan täynnä. Olin joskus maininnut etten tarvitse mitään yltiö suurta yllätystenketjua, vaan ihan pieni aito hetki olisi sopiva. Valmistauduinkin ripeesti ja aloin laittamaan poikiemme tavaroita kasaan. Niin, lapsiakin meille oli jo kaksi rakasta siunaantunut! Hetken päästä soikin ovikello ja mummu ja pappa sieltä saapuivat hoitamaan lapsia illaksi. Mies onnistuikin siis yllättämään minut ja ilta oli ihana, aito, pieni irtiotto arjesta.

Hääpäivän päätimme hieman kihlojen jälkeen, mutta juhlapaikkaa olin katsellut jo ennen sormuksia. Otinkin heti kihlojen jälkeen yhteyttä juhlapaikkaan ja kävimme tutustumassa. Päivän päätettyämme varasimme paikan heti. Se oli oltava se! Juhlapaikalla vierailustamme onkin vierähtänyt jo lähes vuosi ja silloinkin paikka oli vielä viimeistelyä vailla. Jotta saisi hääsuunnitelmat kunnolla vauhtiin -tänään piipahdamme Kielorannassa uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti